Eşti aici

Prima

Soi cu vigoare medie spre mare, imun la rapăn și făinare și fructificare pe ramurile de rod lungi (adică fructele arată precum globurile în bradul de Crăciun).

Soiul este imun la rapăn și făinare, bolile care creează cele mai mari probleme la măr. Astfel, sunt necesare puține tratamente, în unii ani fiind suficiente doar tratamentele de iarnă, lucru foarte important pentru cei care au rețineri în utilizarea de pesticide.

Fructele sunt de mărime medie spre mare (5-6 la kg). Au culoarea roșu-portocaliu pe ⅔ din suprafață pe un fond galben-verzui. Fructul are pulpa suculentă, dulce și cu aromă plăcută, vibrantă și acidulare echilibrată.

Ca toate merele de vară și de toamnă, rezistă puțin: 30-40 zile, fiind un soi pretabil pentru consum imediat sau pentru uscare.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Prima (vargă)

Portaltoi: M106

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. Din faza de vargă se începe formarea palmetelor (coroanelor aplatizate).

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-483
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m
Sezon fructe:
Vară
Toamnă
Interval de recoltare: 
20 August - 10 Septembrie
Utilizare: 

Un măr de vară-toamnă delicios pentru a fi consumat ca atare sau pentru uscare, ceea ce vă oferă posibilitatea de a vă prepara propriile cereale cu fructe!

Polenizatori recomandați: