Eşti aici

Liana

Un soi rar, special, datorită formei ciudate a fructelor care, la o primă vedere, par a fi altceva decât nectarine. De fapt, nimeni din cei care văd pentru prima dată aceste fructe, nu crede că-s nectarine, până nu le atinge şi le gustă. 

Acest nectarin aduce un intens aer tropical în livadă! 

Soiul este autofertil, adică nu are nevoie de polenizatori și este foarte precoce, rodind din al doilea an de la plantare. După al 5-lea an de la plantare, un pom produce peste 25 kg de fructe.

Fructele au aprox 75g, sunt turtite, cu pieliță lucioasă și culoare roșu-zmeurie, virând spre mov-grena la supramaturare.

Pulpa este albă, deosebit de fină, aromată, suculentă și nu se lipește de sâmbure. Sâmburele este foarte mic, ceva mai mare decât al unei cireșe.

Maturarea începe la sfârșitul lui iulie și se desăvârșește la începutul lui august.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Liana (vargă)

Portaltoi: piersic franc

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. 

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Liana (coroană preformată)

Portaltoi: piersic franc

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra mai repede pe rod, chiar din primul an de la plantare, sigur din al doilea.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Liana (ghiveci)

Portaltoi: piersic franc

Pomii sunt de anul IV, cu coroană preformată și se livrează în ghivece, putând fi, astfel, plantați oricând în grădină. Pomii pot avea deja rod și, în anul următor, garantat, vor rodi cu toată forța.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-591
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x3,5 m sau 4x3 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
20 Iulie - 10 August
Utilizare: 

Gustul excelent şi forma deosebită recomandă acest soi mai ales pentru consum proaspăt. Dacă doriți să vă bucurați de savoarea lor și iarna, puteți face un delicios nectar.

Nu necesită polenizatori.