Eşti aici

Rumba

19.00 LEI
Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Important! În intervalul aprilie-septembrie trandafirii comandați se livrează în ghiveci și pot fi transplantați oricând în grădină.

______________________

Un trandafir creat în urmă cu 50 de ani, care datorită particularităților sale spectaculoase, continuă să rămână foarte popular. Rumba punctează maxim la trei categorii: talie mică (aprox. 50cm), abundență florală, modificări cromatice ale florilor.

Florile de Rumba sunt, în primă fază, galbene însă după câteva zile marginile capătă o nuanță portocalie, apoi purpurie, care se extinde pe partea superioară a petalei, de la margine spre centrul florii. În final, mai rămâne galben doar centrul și dosul florii.

Rumba înflorește spectaculos, în inflorescențe alcătuite din 3 până la 15 flori pe o tijă, astfel încât în anumite momente planta apare ca o movilă de flori. Mirosul este discret și te duce cu gândul la fructe coapte.

Un alt avantaj al soiului este acela că florile nu suferă degradări vizibile în condiții de vreme umedă. Este însă relativ sensibil la făinare, motiv pentru care în unii ani, poate avea nevoie de 1-2 tratamente pe vară.

Fiind înmulțit prin altoire, rezistă și la temperaturi de -25 grade Celsius.

Cod produs:
ZDV-375
Forma de prezentare:
Rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
7cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
50cm
Diametru: 
50cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
slab
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Rezistență bună