Eşti aici

Rumba

Un trandafir creat în urmă cu 50 de ani, care datorită particularităților sale spectaculoase, continuă să rămână foarte popular. Rumba punctează maxim la trei categorii: talie mică (aprox. 50cm), abundență florală, modificări cromatice ale florilor.

Florile de Rumba sunt, în primă fază, galbene însă după câteva zile marginile capătă o nuanță portocalie, apoi purpurie, care se extinde pe partea superioară a petalei, de la margine spre centrul florii. În final, mai rămâne galben doar centrul și dosul florii.

Rumba înflorește spectaculos, în inflorescențe alcătuite din 3 până la 15 flori pe o tijă, astfel încât în anumite momente planta apare ca o movilă de flori. Mirosul este discret și te duce cu gândul la fructe coapte.

Un alt avantaj al soiului este acela că florile nu suferă degradări vizibile în condiții de vreme umedă. Este însă relativ sensibil la făinare, motiv pentru care în unii ani, poate avea nevoie de 1-2 tratamente pe vară.

Fiind înmulțit prin altoire, rezistă și la temperaturi de -25 grade Celsius.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Rumba (rădăcini libere)

Plante deosebit de viguroase, calitare EXTRA, prindere garantată, înfloresc din primul an!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-375
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
7cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
50cm
Diametru: 
50cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
slab
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Rezistență bună