Eşti aici

Ilse Krohn Superior

Este considerat cel mai valoros trandafir urcător alb, cu flori de dimensiune mare şi care face faţă cel mai bine gerului iernii. 

Bobocii sunt alungiţi, eleganţi, cu nuanţă alb-crem, cu alura de teahibrid. Când se deschid, florile par pline de petale, de parcă acestea ar fi un mănunchi de bucăţi de tafta. De fapt, această impresie este dată nu numai de numărul mare al petalelor, ci şi de grosimea lor, de aspectul lor cărnos. Complet deschisă, floarea devine albă, dar cu o maculă crem în centru şi crează senzaţia că nu doar reflectă lumina soarelui, ci chiar floarea emite lumină.

Florile rezistă impresionant de bine (pentru o floare albă) în verile cu perioade ploioase mai lungi, păstrându-şi frumuseţea.

Tijele sunt elegante, elastice şi poartă la capăt 1-3 flori. Frunzişul este verde închis, creând o combinaţie deosebită cu florile.

Este înmulţit prin altoire, ceea ce înseamnă rezistenţă mai bună la secetă, boli şi ger, precum şi longevitate maximă.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Ilse Krohn Superior (ghiveci)

Trandafirii în ghivece se prind 100% și înfloresc fabulos, chiar din primul an. Plante extra, cu vârsta de 2 ani, plantați în ghivece mari, de 7 litri, care vor forma tufe superbe! Pot fi plantați în grădină chiar și pe timpul verii!

99,00 Lei

Ilse Krohn Superior (rădăcini libere)

Plante deosebit de viguroase, calitare EXTRA, prindere garantată, înfloresc din primul an!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-390
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
11cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
300cm
Diametru: 
200cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
foarte intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent