Eşti aici

Red Berlin

Un trandafir deosebit de frumos, de un roşu intens, ce te duce cu gândul la magma vulcanică. Nuanţa de roşu a acestui soi pune mari dificultăţi fotografilor, chiar şi sofisticatelor aparate foto profesionale contemporane.

Red Berlin este un teahibrit de toată eleganţa, ce înfloreşte din belşug, pe nişte tije zvelte, cu puţini spini. Florile apar câte 3-5 în capătul tijelor, motiv pentru care, dacă se doreşte cultivarea sa pentru flori tăiate, se recomandă lucrarea de „bobocire”, adică păstrarea florii din capătul tijei şi înlăturarea bobocilor laterali, înainte de a se lignifica.

Este foarte puţin pretenţios, foarte sănătos, rezistent la ger. Înfloreşte toată vara, aproape fără pauză.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Red Berlin (rădăcini libere)

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-385
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
120cm
Diametru: 
80cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
slab
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent