Eşti aici

Intuition

Intuition

Un trandafir bicolor rarisim!

Se remarcă imediat prin florile roșii, cu petalele crestate de striuri roșu-sângeriu. Florile au un centru clar definit, bogate, cu până la 40 de petale.

Tufa este foarte elegantă, cu frunziș mediu de lucios. Tijele florilor sunt drepte, elegante, aproape lipsite de ghimpi, pretându-se pentru flori tăiate și buchete sofisticate.

Este unul dintre soiurile care pot fi cultivate în ghivece, pe terase sau balcoane. (Desigur, e necesară protejarea ghivecelor iarna).

Plantele sunt obținute prin altoire, motiv pentru care sunt incomparabil mai viguroase decât cele obținute prin butășire.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Intuition

Intuition (ghiveci)

Trandafirii în ghivece se prind 100% și înfloresc fabulos, chiar din primul an. Plante extra, cu vârsta de 2 ani, plantați în ghivece mari, de 7 litri, care vor forma tufe superbe! Pot fi plantați în grădină chiar și pe timpul verii!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Intuition (rădăcini libere)

Plante deosebit de viguroase, calitare EXTRA, prindere garantată, înfloresc din primul an!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-593
Culoare:
Forma de prezentare:
ghiveci
Diamentrul unei flori: 
11cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
100cm
Diametru: 
70cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent