Eşti aici

Landora

Probabil cel mai popular trandafir galben, în Europa. Florile rămân atractive pe toată durata înfloririi, păstrând nuanța galben-strălucitoare și o sugestie de auriu între petale.

Deși este clasificat ca teahibrid, adesea florile apar și în buchete de până la 7 inflorescențe. Fixate pe ramuri drepte, viguroase, florile rezistă excelent după tăiere, în vase cu apă.

Landora nu este doar un trandafir frumos, ci și deosebit de viguros și sănătos, numărându-se printre soiurile care au nevoie de puțină atenție.

Dacă este obținut prin altoire, iarna rezistă fără probleme, chiar și la temperaturi de -29 grade Celsius.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Landora (rădăcini libere)

Plante deosebit de viguroase, calitare EXTRA, prindere garantată, înfloresc din primul an!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Landora (ghiveci)

Trandafirii în ghivece se prind 100% și înfloresc fabulos, chiar din primul an. 3 plante extra, cu vârsta de 2 ani, plantate într-un ghiveci mare, de 7 litri, care vor forma o tufă superbă! Se pot planta în grădină chiar și pe timpul verii!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-382
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
12cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
125cm
Diametru: 
100cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent