Eşti aici

Cabernet Sauvignon

Din strugurii soiului Cabernet Sauvignon se obțin, probabil, cele mai bune vinuri roșii superioare. 

Vinul este aspru la început, iar prin învechire dobândește calități excepționale, prezentând un buchet caracteristic, intens colorat, fin, echilibrat.

Soiul Cabernet Sauvignon se pretează și la cupaje (amestecuri) cu soiuri de mare producție, îmbunătățind calitatea vinului.

Este un soi autofertil, putând fi cultivat în plantații pure, însă polenizarea suplimentară poate reduce numărul florilor scuturate, ceea ce conduce la o creștere a producției.

Lemnul se maturează bine în fiecare an motiv pentru care apar degerături extrem de rar, numai în iernile neobișnuit de geroase.

Cabernet Sauvignon este unul dintre soiurile străine cu o aclimatizare excelentă în țara noastră. Pe dealurile însorite din țara noastră strugurii acumulează cantități mari de zaharuri și substanțe antocianice, care facilitează vinuri de mare calitate, cu colorație intensă.

Vezi opțiunile de cumpărare

Opțiuni de cumpărare

Cabernet Sauvignon (rădăcini libere)

Plante de anul I, viguroase, cu rădăcini libere. Se livrează în sezonul optim de plantare (toamna și primăvara). Se livrează cu instrucțiuni de plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Distanța de plantare: 
1,5m x 1,2m
Sezon fructe:
Toamnă
Utilizare: 

Cele mai bune vinuri roșii!

Pretabilitate: 
pentru vinuri superioare

Nu necesită polenizatori.