Eşti aici

Van

Pomii au vigoare medie spre mare, coroana e larg piramidală, permeabilă pentru lumină. Intră pe rod chiar şi din al doilea an și este considerat cel mai productiv soi de cireş. Rezistă foarte bine la ger.

Fructele sunt mari (7-8 g), globuloase, ușor turtite, de culoare roșu strălucitor, rezistente la crăpare. Pulpa este pietroasă, ușor roșiatică, cu un gust dulce-acidulat, de foarte bună calitate. Sâmburele este mic (cam 3% din fruct) şi nu se lipeşte deloc de pulpă.

Fructele se maturează după mijlocul lunii iunie.

Are o durată lungă de înflorire (10-14 zile) ceea ce-l face un polenizator excelent pentru soiurile de cireș dulce însă, la rândul său, are nevoie pentru a fructifica de polenul altor soiuri.

 

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Van (coroană preformată)

Portaltoi: mahaleb

Pomii sunt de anul III și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra pe rod mai repede cu 1 an.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Van (vargă)

Portaltoi: mahaleb

Pomii se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Van (ghiveci)

Portaltoi: mahaleb

Pomii sunt de anul III, cu coroană preformată, în ghiveci. Pot fi transplantați în grădină și pe timpul verii sau mai pot fi păstrați în ghivece până în toamnă. Intră pe rod în 1-2 ani de la plantarea pe locul definitiv.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-366
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
5x5 m sau 5x4,5 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
15 Iunie - 25 Iunie
Utilizare: 

Proaspete, sucuri, salate, dulceaţă!
 

Polenizatori recomandați: