Eşti aici

Cais Sulmona

Sulmona

Soi românesc de vigoare mică, cu coroana în formă de piramidă răsturnată, cu maturare târzie.

Este foarte productiv și cu rezistență remarcabilă la boli și dăunători. Este foarte rezistent la ger.

Fructifică pe buchete de mai (lângă ramurile principale), ceea ce permite tăieri mai drastice și limitarea creșterii, fapt important atunci când e plantat în curți mici.

Fructul este mijlociu spre mare, ovoidal, ușor turtit. Are culoarea galben-portocaliu, cu pistrui roșii pe partea însorită. Pulpa este portocaliu-vibrantă, fermă, cu gust foarte plăcut.

Maturarea fructelor are loc în prima jumătate a lui august.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Sulmona (ghiveci)

Portaltoi: zarzăr

Pomii sunt de anul III și se livrează în ghiveci, cu coroană preformată. Astfel, pomii pot fi plantați în grădină oricând, chiar și în timpul verii. În anul următor, vor intra pe rod.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Sulmona (vargă)

Portaltoi: zarzăr

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Sulmona (coroană preformată)

Portaltoi: zarzăr

Pomii sunt de anul IV, sunt pe rod, și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor înflori și vor produce fructe chiar din primul an după plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-590
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m sau 4x3,5 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
1 August - 15 August
Utilizare: 

Din acest soi se poate prepara deliciosul nectar ori excepționalul gem de caise. Desigur, și proaspete sunt o bucurie, soiul producând ultimele caise din sezon.

Nu necesită polenizatori.