Eşti aici

Starkrimson

Soi pitic, cu fructe mari, costate, cu monturi specifice în partea inferioară, fapt care i-a atras şi numele de alint „bot de iepure”. Talia redusă, dar şi aspectul fructelor recomandă acest soi în special pentru curţile mici, putând avea şi o puternică funcţie decorativă. Poate fi cultivat cu succes și în ghivece pe balcoane și terase.

Produce mult şi relativ constant.

Fructele sunt mari, de culoare roşu intens, coajă vibrantă, cu pulpă fină, zemoasă, aromată, cu o nuanţă fin verzuie. Gustul este asemănat cu cel de pepene galben.

Fructele au o rezistenţă de campion peste iarnă, putând fi păstrate cu uşurinţă până în martie, chiar şi în condiţiile beciurilor şi pivniţelor familiale.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Starkrimson (vargă)

Pomii se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii dorite a trunchiului, prin scurtarea acesteia după plantare. Din faza de vargă se începe pentru formarea coroanelor aplatizate.

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Starkrimson (coroană preformată)

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra mai repede cu un an pe rod.

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Starkrimson (coroană preformată)

Pomii sunt de anul III și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra mai repede pe rod, chiar și din primul an de la plantare, sigur din al doilea.

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-342
Forma de prezentare:
Rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x3,5 m sau 4x3 m
Sezon fructe:
Iarnă
Interval de recoltare: 
1 Octombrie - 31 Octombrie
Utilizare: 

Este excelent şi consumat ca atare, dar şi în sucuri simple sau combinat cu ananas, kiwi, portocale etc.

Polenizatori recomandați: