Eşti aici

Starkrimson

Soi pitic, cu fructe mari, costate, cu monturi specifice în partea inferioară, fapt care i-a atras şi numele de alint „bot de iepure”. Talia redusă, dar şi aspectul fructelor recomandă acest soi în special pentru curţile mici, putând avea şi o puternică funcţie decorativă. Poate fi cultivat cu succes și în ghivece pe balcoane și terase.

Produce mult şi relativ constant.

Fructele sunt mari, de culoare roşu intens, coajă vibrantă, cu pulpă fină, zemoasă, aromată, cu o nuanţă fin verzuie. Gustul este asemănat cu cel de pepene galben.

Fructele au o rezistenţă de campion peste iarnă, putând fi păstrate cu uşurinţă până în martie, chiar şi în condiţiile beciurilor şi pivniţelor familiale.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Starkrimson (ghiveci)

Portaltoi: MM-106

Pomii sunt pe rod, cu coroană preformată, de anul IV și se livrează în ghivece. Pot fi transplantați în grădină chiar și pe timpul verii. Dacă se dorește, pomul poate fi păstrat chiar mai mulți ani în ghiveci - de exemplu pe o terasă ori pe un balcon - unde va înflori și va fructifica, dacă va beneficia de o minimă îngrijire. 

159,00 Lei

Starkrimson (coroană preformată)

Portaltoi: MM-106 (vigoare medie)

Pomii sunt de anul III și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra pe rod cu un an mai devreme.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Starkrimson (coroană preformată)

Portaltoi: MM106

Pomii sunt de anul IV și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Pomii vor intra pe rod din primul an de la plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-342
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x3,5 m sau 4x3 m
Sezon fructe:
Iarnă
Interval de recoltare: 
1 Octombrie - 31 Octombrie
Utilizare: 

Este excelent şi consumat ca atare, dar şi în sucuri simple sau combinat cu ananas, kiwi, portocale etc.

Polenizatori recomandați: