Eşti aici

Sheila's Perfume

Sheila's Perfume

Iată unul dintre soiurile nemuritoare de trandafiri! Creat în urmă cu 50 de ani, acest soi continuă să facă impresie în grădini și să aducă un plus de bun gust prin cromatica sa vibrantă, prin bucuria și voluptatea sa. Unii spun că are efect antidepresiv. Dacă privești cu atenție și îndelung imaginile, îți dai seama că așa e!

Prezintă o tufă viguroasă, de mărime medie, foarte rezistentă la ger și, practic, imună la boli. Înflorește în valuri toată vara.

Florile au până la 25 petale și prezintă o combinație unică de galben, portocaliu și roșu. Au un parfum excepțional, de parcă aromele celor mai parfumați trandafiri galbeni, portocalii și roz s-ar fi întâlnit în acest soi.

Plantele sunt obținute prin altoire, motiv pentru care sunt incomparabil mai viguroase decât cele obținute prin butășire.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Sheila's Perfume

Sheila's Perfume (rădăcini libere)

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-592
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
11cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
120cm
Diametru: 
80cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent