Eşti aici

Peri formați în gard belgian

Gard belgian

Pomi cu coroană preformată, care permit formarea rapidă și simetrică a unui gard belgian. La livrare, pomii au o tulpină de aprox. 40 cm și 2 sarpante de 80-100 cm, ce pornesc de la același etaj și care, prin înclinare la 45o, vor forma „V”-ul, elementul de bază al gardului belgian. 

Gardul belgian este un ansamblu pomicol care permite formarea de garduri fructifere excepțional de decorative. De asemenea, permite cultivarea de pomi fructiferi în curți de dimensiuni mici, lângă garduri, ziduri ocupând foarte puțin spațiu. 

De reținut este și faptul că acest tip de tulpină este foarte simplu de format, incomparabil mai simplu decât coroanele libere, nesusținute.

Sistemul de susținere este compus din spalieri (țevi, stâlpi de beton sau lemn), fixați la 3-5 metri unul de altul, de care sunt fixate, orizontal, 3-4 sârme, pe care vor fi conduse ramurile pomilor.

O comandă trebuie să conțină minimum 5 pomi cu coroană preformată pentru gardul belgian (din același soi sau diferiți), acesta fiind și numărul minim de pomi pentru alcătuirea unui gard belgian.

Noi recomandăm plantarea la minimum 1 m față de un gard și 80 cm distanța între pomi.

Stoc limitat!

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Novembra (coroană preformată pentru gard belgian)

Portaltoi: gutui

Pomii sunt de anul IV, sunt pe rod, au tulpină de aproximativ 40 cm înălțime și 2 șarpante simetrice, perfecți pentru asamblare în gard belgian. (Mai multe despre soiul: Novembra.)

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Monica (coroană preformată pentru gard belgian)

Portaltoi: păr franc

Pomii sunt de anul IV, sunt pe rod, au tulpină de aproximativ 40 cm înălțime și 2 șarpante simetrice, perfecți pentru asamblare în gard belgian. (Mai multe despre soiul: Monica.)

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-713
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
80 cm între pomi
Sezon fructe:
Toamnă
Interval de recoltare: 
1 Septembrie - 30 Octombrie

Nu necesită polenizatori.