Eşti aici

Williams (Duset galben)

Soiul intră repede în producție și dovedește o remarcabilă rezistență la boli. Manifestă o anumită sensibilitate la secetă, motiv pentru care, în primii ani de viaţă, trebuie irigat în perioadele lipsite de precipitaţii.

Pomul vigoare mijlocie şi înflorește târziu, aspect care îi conferă viabilitate și în regiunile cu brume târzii. Este parţial autofertil.

Fructul, de calitate foarte bună, are pulpă albă, zemoasă și untoasă, dulce și cu o aromă deosebit de fină.

Este un soi timpuriu, maturarea și consumul începând după jumătatea lunii august și continuând, în unii ani, până la sfârșitul lunii septembrie.

Soi rezistent la secetă.

Vezi opțiunile de cumpărare

Comenzi telefonice: 0761 033 279
Comenzi prin email: contact@zdravan.ro

  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Williams (ghiveci)

Portaltoi: păr franc

Pomii sunt de anul III, și se livrează în ghiveci. Vor intra pe rod în anul următor, cu maximă probabilitate. Într-un ghiveci de 12-15 litri pot fi ținuți pe un balcon ori o terasă minimum 5 ani. Pot fi mutați din ghiveci în grădină chiar și pe timpul verii. 

129,00 Lei

Williams (vargă)

Portaltoi: păr franc

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. 

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Williams (coroană preformată)

Portaltoi: păr franc

Pomii sunt de anul IV, sunt pe rod, și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor înflori și vor produce fructe chiar din primul an după plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-644
Forma de prezentare:
ghiveci
Distanța de plantare: 
4x4 m sau 4x3,5 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
15 August - 5 Septembrie
Utilizare: 

Soi de vară savuros, excelent pentru consum proaspăt.

Polenizatori recomandați: