Eşti aici

Goji

Plantele sunt din soiul Ninxia NQ1, au vârsta de 1 an, tulpină lemnificată și înălțime ce poate varia între 60 și 90 cm. Plantele intră pe rod după 2-3 ani de la plantare. Maturarea fructelor este eșalonată din iunie până în octombrie, la căderea brumei.

Se recomandă plantarea în linie, la 40-60 cm distanță și palisare pe sârmă cu spalieri dar, la fel de bine, plantele pot fi susținute și cu tutori. Nesusținute, plantele vor cădea la pământ, mai ales după ce vor începe să rodească.

Pentru consumul unei familii se recomandă plantarea a 5-7 arbuști, având în vedere că, în perioada de maximă producție, de la o plantă se poate culege 2-3 kg de fructe pe vară,

Plantele se livrează cu rădăcină liberă (nudă), în perioada optimă de plantare (octombrie - martie), când prinderea este garantată.

Goji se numără printre cele mai sănătoase fructe din natură. Conținutul ridicat de vitamina C, vitamina A, seleniu, calciu, fier, potasiu, acizi grași nesaturați, beta-caroten, licopen, luteină, polizaharide etc. explică efectele deosebite pe care aceste fructe le au asupra organismului uman. Calitățile terapeutice ale fructelor goji sunt încununate de prezența a 18 aminoacizi (dintre care 11 esențiali), care contribuie decisiv la starea de sănătate a organismului uman.

Fructele goji se numără și printre cele mai scumpe, prețul pentru 1kg de fructe uscate atingând 18-20 euro.

Vezi opțiunile de cumpărare

Opțiuni de cumpărare

Goji

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-518