Eşti aici

Rugosa de dulceaţă

Un trandafir formidabil, din familia Rosa rugosa, dar cu origine necunoscută. Înfloreşte abundent, toată vara, cu vârfuri de înflorire ce se succed la intervale de șase săptămâni, până toamna târziu.

Florile sunt duble, bogate, cu nuanțe intense de roşu-violet, binecuvântate cu cel mai dulce parfum imaginabil! Bobocii, eleganţi, alungiţi, apar în capătul unor tije viguroase, în buchete de 3-15 exemplare. Frunzele sunt verde intens, nelucioase, puternic zimțate pe margini.

Ramurile sunt acoperite cu o pâslă de spini, de toate dimensiunile.

Reluarea înfloririi poate fi accelerată dacă sunt îndepărtate fructele rezultate de la înflorirea precedentă. Acest soi are o sănătate „de fier”: foarte rezistent la ger, boli şi neatractiv pentru majoritatea dăunătorilor.

Din acest soi se obţin cele mai delicioase dulceţuri şi siropuri. Aroma şi dulceţa prezintă o incredibilă stabilitate la procesarea termică, rămânând identice cu aroma florii proaspete. De asemenea, are o capacitate de colorare în roz vibrant neegalată!

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Rugosa de dulceaţă (Rădăcini libere)

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-330
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
10cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
150cm
Diametru: 
100cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
foarte intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent