Eşti aici

Madame Isaac Pereire

Flori mari, de peste 12cm diametru, roz intens, cu până la 55 de petale, cu formă de cupă şi mijlocul împărţit în patru sectoare. Parfumul este intens, cu aromă de zmeură. Înfloreşte în valuri, pe toată durata verii.

Parfumul, mărimea şi cantitatea foarte mare de flori îl recomandă ca soi excelent pentru dulceaţă sau alte utilizări culinare ale petalelor.

În plus, este un urcător viguros, ale cărui ramuri pot fi conduse pe ziduri, parapete, pergole etc.

Preferă locurile mai răcoroase, dar bine luminate din grădină. Ideal este să fie plantat în locaţii care îl expun la soare direct până la prânz, după care să fie semiumbrit.

Este foarte rezistent la ger, însă protejarea ramurilor de degerături pe timpul iernii garantează o înflorire şi mai abundentă în anul următor. Are o uşoară sensibilitate la făinare.

Plantele sunt obţinute prin altoire, fapt care îi conferă o rezistenţă şi mai mare la ger, maximizându-i toate calităţile.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Madame Isaac Pereire (ghiveci)

Trandafirii în ghivece, cu vârstă de 2 ani, prefertilizați cu îngrășământ profesional cu eliberare controlată, transplantare fără riscuri chiar și vara, prindere garantată 100%. Înfloresc fabulos chiar din primul an după plantare! 

119,00 Lei

Madame Isaac Pereire (rădăcini libere)

Plante deosebit de viguroase, calitare EXTRA, prindere garantată, înfloresc din primul an!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
PRD-320
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
12cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
170cm
Diametru: 
120cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Rezistență bună