Eşti aici

struguri Căpșunică

Căpșunică (fragă neagră)

I se mai spune fragă neagră, frăguță, căpșună. Numele original este Isabella.

Soi arhicunoscut, superstarul curților de la țară! La mare distanță față de orice altceva, e soiul suprem când vine vorba de pergole, oricât de înalte, pentru că nu îngheață niciodată. Toamna, o pergolă de căpșunică este ceva suprapământesc! Mirosul căpșuni este incredibil, de unde și explicația numelui care i s-a atribuit.

De asemenea, este soiul care nu se îmbolnăvește niciodată și produce, an de an cu zero tratamente!

Copiii au o preferință pentru acest soi, datorită aromei specifice, amestecată cu dulceața de pe coajă și gustul ușor acrișor al pulpei.

Strugurii ating maturitatea la începutul lunii octombrie însă rezistă pe viță până la venirea înghețului, când capătă o aromă amețitoare! Vinul de căpşunică are nuanţă roz, este apos, cu nivel scăzut de alcool, uşor acidulat, însă, dacă este bine făcut, e deosebit de savuros și are toată bucuria vinului din gospodăria bunicilor.

Vinul de căpșunică se îmbunătățește prin amestec cu 30-50% Merlot, rezultatul fiind de-a dreptul fabulos!

Vezi opțiunile de cumpărare

Opțiuni de cumpărare

struguri Căpșunică

Căpșunică (rădăcini libere)

Plante de anul I, viguroase, cu rădăcini libere. Se livrează în sezonul optim de plantare (toamna și primăvara). Se livrează cu instrucțiuni de plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Distanța de plantare: 
1,5 x 1,2
Sezon fructe:
Toamnă
Utilizare: 

Soiul suprem pentru pergole, cu strugurii cei mai parfumați, din care se obține vinul cu aroma bucuriei din casa bunicilor!

Pretabilitate: 
pentru vin de masă

Nu necesită polenizatori.