Eşti aici

Delicios dublu roșu

Acest soi e cel care atrage prima dată privirea la raionul cu mere al supermarketului, mai ales dacă au mai și fost acoperite cu acea peliculă de ceară, care le amplifică strălucirea culorii. Pomul are vigoare medie și produce abundent.

Fructele seamănă întrucâtva cu cele ale soiului Starkrimson (Bot de iepure), dar sunt mult mai arătoase. Fructul are formă tronconică, cu 5 monturi în partea opusă codiței. Coaja este roșu-strălucitoare, acoperită pe alocuri cu lenticele (mici pete albe). În coaja intens colorată a acestui soi sunt conținute cantități importante de antioxidanți, mult mai mari decât în alte soiuri de mere. Pulpa este crocantă, suculentă, dulce, aromată. Este mărul care dă cel mai bine în platourile cu fructe de la desert.

Fructele se recoltează după jumătatea lui septembrie și se pot păstra 4-5 luni. Pentru a rodi, acest soi trebuie să aibă în zonă un măr polenizator din soiurile indicate mai jos.

Vezi opțiunile de cumpărare

Comenzi telefonice: 0761 033 279
Comenzi prin email: contact@zdravan.ro

  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Delicios Dublu Roșu (ghiveci)

Portaltoi: MM-106

Pomii sunt de anul IV, cu coroană preformată, în ghiveci și vor intra pe rod în anul următor. Pot fi transplantați în grădină și pe timpul verii sau mai pot fi păstrați în ghivece până în toamnă. Dacă se dorește, pomul poate fi păstrat chiar mai mulți ani în ghivece - de exemplu pe o terasă ori pe un balcon - unde va înflori și va fructifica, dacă va beneficia de o minimă îngrijire.

195,11 Lei

Delicios dublu roșu (vargă)

Portaltoi: MM-106

Pomii se livrează vargă, ceea ce vă permite să definiți exact înălțimea trunchiului și să formați coroane aplatizate sau ornamentale.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Delicios dublu roșu (coroană preformată)

Portaltoi: M106

Pomii sunt de anul IV și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra pe rod chiar în primul an de la plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-719
Forma de prezentare:
ghiveci
Distanța de plantare: 
4x4 m sau 4x3,5 m
Sezon fructe:
Toamnă
Iarnă
Interval de recoltare: 
15 Septembrie - 15 Octombrie
Utilizare: 

Este mărul care dă cel mai bine în platourile cu fructe de la desert.

Polenizatori recomandați: