Eşti aici

Avantajele pomilor cu coroană preformată

24 Septembrie 2017
Publicat în Pomi fructiferi

Livrăm în toată țara! Un pom care are la plantare coroană preformată vine cu două mari avantaje: scurtează cu un an intervalul până la intrarea pe rod și asigură o pornire optimă pentru formarea corectă a coroanei.

Cais de an III cu coroană preformată, în luna iunie

Câteva avantaje

1. Ramurile laterale ale pomilor cu coroană preformată sunt poziționate la înălțimea optimă (70 - 80cm) ceea ce înseamnă că pomii vor avea un trunchi frumos, scurt, ce va limita înălțimea pomului și va permite efectuarea lucrărilor fără a utiliza scări.

2. Pomii cu coroană preformată de la Zdravăn se expediază după ce, în prealabil, au fost fasonați atent (rădăcină și tulpină) de un specialist. Cumpărătorului nu-i mai rămâne decât să planteze pomul, fără alte griji.

3. Pomii cu coroană preformată plantați în toamna lui 2018 sau primăvara lui 2019 arată așa cum ar arăta un pom vargă (la fel, plantat în toamna lui 2018 sau primăvara lui 2019) în primăvara lui 2020, după ce s-au efectuat tăierile.

4. Pomii cu coroană prefomată vânduți de noi nu mai au nevoie de tăieri până în primăvara lui 2020.

 

Lista pomilor cu coroană preformată (disponibili în toamna 2018 - primăvara 2019, în limita stocului)

MĂR:  Starkrimson / Florina / Generos / Idared / Jonathan / Jonagold / JonathanGard belgian / Granny SmithTrimeri / Wagner;

CIREȘ:   / Van / Stella / Amar Maxut / Boambe de Cotnari;

PRUN:  Jubileum / Centenar / Stanley / Tuleu Gras;

CAIS:  Sulmona / Sirena / Goldrich;

PIERSIC:  Cardinal / Redhaven / Filip;

NECTARIN:  Nectarin pitic / Cora.

 

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular