Eşti aici

TriPeri

TriPeri (peri împletiți)

TriPărul este o bijuterie pomicolă, care nu trebuie să lipsească dintr-o curte dichisită sau dintr-un balcon cu aspirație de grădină!

Desigur, nu trebuie să ne așteptăm la o producție de trei ori mai mare! Nu celor care vor producție li se adresează acest produs, ci celor care vor în curtea lor un pom de talie mică, care se umple de flori splendide primăvara și care rodește cât un pom obișnuit, dar producând trei feluri de pere.

Cele trei soiuri de păr, împletite ca trei frați, concresc în 3-5 ani, tulpinile fuzionând și formând o singură tulpină.

TriPărul are 3 ani și va începe să rodească chiar și din primul an după plantare, garantat din al doilea.

Tripomul se livrează cu rădăcini libere în sezonul de plantare (octombriemartie) sau în ghiveci, în restul anului (după cum este specificat) și se plantează în grădină ca un pom obișnuit.

Poate fi plantat și cultivat și pe un balcon însorit, în ghivece de 15 - 20 litri, cu condiția de a-l feri peste iarnă de temperaturi mai mici de -7oC. (Această restricție se referă strict la cultura în ghivece. Cei plantați în grădină rezistă și la -35oC!)

Dacă este cultivat în ghiveci, în ianuarie poate fi adus în casă, iar în februarie-martie TriPărul va fi plin de flori!

Vezi opțiunile de cumpărare

Comenzi telefonice: 0761 033 279
Comenzi prin email: contact@zdravan.ro

  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

TriPăr - Argessis, Monica, Carpica (ghiveci)

Portaltoi: păr franc

TriPărul va produce 3 feluri de pere, din soiurile Argessis, Monica și Carpica. Coroana este preformată. Se livrează în ghiveci, motiv pentru care poate fi plantat fără risc de neprindere. Intră pe rod în anul următor.

339,00 Lei

TriPăr - Argessis, Carpica, Red Favoritka (ghiveci)

Portaltoi: păr franc

TriPărul va produce 3 feluri de pere, din soiurile Argessis, Carpica și Red Favoritka. Coroana este preformată. Se livrează în ghiveci, motiv pentru care poate fi plantat oricând în grădină, fără risc de neprindere. Intră pe rod din primul an de la plantare.

339,00 Lei

TriPăr - Monica, Favorita lui Clapp, Daciana (ghiveci)

Portaltoi: păr franc

TriPărul va produce 3 feluri de pere, din soiurile MonicaFavorita lui Clapp și Daciana. Coroana este preformată. Se livrează în ghiveci, motiv pentru care poate fi plantat oricând în grădină, chiar și în timpul verii. Intră pe rod în anul următor.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

TriPăr - Untoasă Hardy, Monica, Carpica (ghiveci)

Portaltoi: păr franc

TriPărul va produce 3 feluri de pere, din soiurile Untoasă HardyMonica și Carpica. Coroana este preformată. Se livrează în ghiveci, motiv pentru care poate fi plantat oricând în grădină, chiar și pe timpul verii.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

TriPăr - Cure, Favorita lui Clapp, Napoleon (ghiveci)

Portaltoi: păr franc

TriPărul va produce 3 feluri de pere, din soiurile CureFavorita lui Clapp, Napoleon. Coroana este preformată. Se livrează în ghiveci, motiv pentru care poate fi plantat oricând în grădină, chiar și în timpul verii. Intră pe rod în anul următor.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

TriPăr - Cure, Favorita lui Clapp, Williams (ghiveci)

Portaltoi: păr franc

TriPărul va produce 3 feluri de pere, din soiurile CureFavorita lui Clapp și Williams. Coroana este preformată. Se livrează în ghiveci, motiv pentru care poate fi plantat oricând în grădină, chiar și în timpul verii. Intră pe rod în anul următor.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

TriPăr - Favorita lui Clapp, Cure, Daciana (ghiveci)

Portaltoi: păr franc

TriPărul va produce 3 feluri de pere, din soiurile Favorita lui Clapp, Cure și Daciana. Coroana este preformată. Se livrează în ghiveci, motiv pentru care poate fi plantat oricând în grădină, chiar și în timpul verii.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-614
Forma de prezentare:
ghiveci
Distanța de plantare: 
4x3,5 m sau 4x3 m
Sezon fructe:
Vară
Toamnă
Iarnă
Interval de recoltare: 
20 Iulie - 31 Octombrie
Utilizare: 

O bijuterie în orice grădină, ce produce 3 feluri de pere.

Polenizatori recomandați: