Eşti aici

Codreancă (Black Magic)

Soi obținut în Republica Moldova din încrucișarea soiurilor Moldova și Marsaliskii. Planta are vigoare medie, însă este deosebit de productiv.

Este remarcabilă rezistența la ger, care merge până spre -22°C. Din acest motiv, soiul se pretează excelent pentru pergole și orice alte forme înalte de conducere.

Încă un aspect de subliniat, în legătură cu acest soi, este rezistența deosebită la boli, astfel încât în anii cu precipitații mai reduse, nu sunt necesare tratamente fitosanitare.

Maturarea începe în iulie, însă ciorchinii rezistă pe viță până la sfârșitul lui noiembrie. Rezistă excelent la transport, iar în pivniță se pot păstra până la Anul Nou.

Boabele sunt mari, iar ciorchinii sunt, foarte adesea, 2 la kilogram. Pulpa este crocantă, dulce (în special la maturitatea deplină), cu aromă fină, suculentă.

Vezi opțiunile de cumpărare

Opțiuni de cumpărare

Codreancă / Black Magic (rădăcini libere)

Plante de anul I, viguroase, cu rădăcini libere. Se livrează în sezonul optim de plantare (toamna și primăvara). Se livrează cu instrucțiuni de plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Codreancă / Black Magic (ghiveci)

Plantele sunt de anul II și, cel mai probabil, vor intra pe rod chiar în primul an de la plantare. La plantele în ghivece prinderea este garantată 100%.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Distanța de plantare: 
1,5 x 1,2
Sezon fructe:
Vară
Toamnă
Utilizare: 

Struguri de masă de mare clasă!

Pretabilitate: 
struguri de masă

Nu necesită polenizatori.