Eşti aici

Paula

Paula este soi românesc de viță-de-vie ce produce struguri de masă albi timpurii, de foarte bună calitate. Rezistă la geruri de până la -24ºC și tolerează bine perioadele secetoase, fiind recomandat pentru zonele de N-E ale României, dar și pentru alte zone mai înalte, mai puțin favorabile vișei-de-vie. Are o rezistență biologică bună la putregaiul cenușiu al strugurilor și mulțumitoare la făinare și mană. 

Este ferit de daunele produse de brumele târzii, deoarece dezmugurirea are loc la sfârșitul lunii aprilie. 

Soiul Paula este deosebit de productiv, iar calitatea strugurilor este remarcabilă.

Strugurii sunt de mărime mijlocie (aprox. 350g), cu boabe ovoide, acoperite cu pruină și de culoare verde-gălbui. Pulpa este suculentă, plăcut aromată.

Pârga strugurilor începe după jumătatea lunii iulie și, în funcție de an, maturitatea se realizează în prima parte a lunii august. După maturare, strugurii mai rezistă o bucată bună de vreme pe butuc. De asemenea, rezistă bine la transport.

Locurile ideale de plantare sunt terenurile fertile, însorite, cu expoziție sudică. Soiul Paula se descurcă bine și în condiții de lumină mai redusă, însă maturarea strugurilor se va produce mai târziu.

Butașii se livrează cu rădăcini ambalate superficial, pentru protejarea pe durata transportului.

Vezi opțiunile de cumpărare

Comenzi telefonice: 0761 033 279
Comenzi prin email: contact@zdravan.ro

Opțiuni de cumpărare

Paula (rădăcini libere)

Plante de anul I, cu rădăcini libere. Plantele se livrează în sezonul optim de plantare (toamna și primăvara). Se livrează cu instrucțiuni de plantare.

22,00 Lei
  • 1 - 4 bucăți: 22,00 Lei/bucată
  • 5 - 9 bucăți: 21,00 Lei/bucată
  • 10 - 24 bucăți: 19,00 Lei/bucată
  • Mai mult de 25 bucăți: 18,00 Lei/bucată

Paula (ghiveci)

Plantele sunt de anul II și, cel mai probabil, vor intra pe rod chiar în primul an de la plantare. La plantele în ghivece prinderea este garantată 100%.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Distanța de plantare: 
2x1,5 m
Sezon fructe:
Vară
Pretabilitate: 
struguri de masă

Nu necesită polenizatori.