Eşti aici

Tuberoze

E imposibil să descrii parfumul tuberozelor: o combinaţie nepământeană de parfum de crin, zambile, lăcrămioare, caprifoi şi iasomie de madagascar!

Tuberozele sunt originare din America de Sud, foarte rare în ţara noastră. Sunt înrudite cu crinul, însă la o altă clasă de eleganţă. Înflorirea durează de la începutul lunii iulie, până după jumătatea lunii august. Tijele sunt delicate, de aproximativ 80cm înălţime, purtând peste 25 de flori, care se deschid pe rând, de la bază spre vârf. Florile rezistă şi două săptămâni în vază, dacă la 2-3 zile se înlocuieşte apa şi se înnoieşte tăietura tijei. În acest mod, vă puteţi parfuma casa vara, renunţând la odorizantele chimice.

Sunt foarte uşor de cultivat, având nevoie doar de un loc însorit, un sol de grădină obişnuit şi apă în perioadele de secetă. Poate fi cultivată, la fel de bine, şi în ghivece, pe balcoanele însorite. În condiţii normale de cultură şi nutriţie, nu prezintă boli.

Pachetul conţine 5 bulbi mamă, garantat floriferi, înconjuraţi de mai mulţi bulbili prefloriferi, care vor deveni floriferi în anul următor. Pachetul este însoţit de instrucţiuni de întreţinere.

Vezi opțiunile de cumpărare

Opțiuni de cumpărare

Tuberoze

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-417