Eşti aici

păr Red Favoritka

Red Favoritka

Este versiunea cu tegument roșu-purpuriu al excelentului soi Favorita lui Clapp. Fructul are o înfățișare de fruct din paradis, o adevărată minunăție în curte! 

Fructele se maturează după mijlocul lui august și au o dulceață și o savoare deosebite. Dacă sunt culese înainte ca pulpa să devină cremoasă, pot fi utilizate și la compot ori pentru uscare. Consumate proaspete, sunt un deliciu absolut, posibil savoarea supremă a livezii în august!

Pomul are vigoare medie, cu o rezistență și o sănătate foarte bune, imprimate de fondul său genetic robust, caracteristic soiurilor vechi.

Este un soi foarte bun polenizator pentru alte soiuri de păr.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Red Favoritka (vargă)

Portaltoi: păr franc

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-724
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
20 August - 7 Septembrie

Polenizatori recomandați: