Eşti aici

Braeburn

Un soi de vigoare medie, autofertil, cu rodire precoce şi bogată. Are o rezistenţă foarte bună la boli şi dăunători, în comparaţie cu majoritatea soiurilor de măr.

Înfloreşte la jumătatea sezonului, fapt care constituie un avantaj în primăverile cu brume târzii.

La maturitate, culoarea fructelor evoluează de la galben-verzui cu acoperire roşu-pal, până la roşu intens dacă sunt culese târziu. La atingere, suprafaţa fructului aminteşte de textura porţelanului.

Pulpa are o culoare ce variază între galben şi galben vibrant. Textura pulpei este fermă, crocantă, îndesată, suculentă, cu un gust dulce, mediu de acidulat şi o aromă specifică soiului.

Fructele ating maturitatea în luna octombrie şi rezistă foarte bine la păstrare, în condiţii optime chiar şi până în luna iunie. Pentru a savura aroma deplină a acestui soi, se recomandă recoltarea cât mai târzie a fructelor, chiar în luna noiembrie, acestea rezistând şi la temperaturi de -2°C.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Braeburn (Rădăcini libere)

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-436
Forma de prezentare:
Rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m
Sezon fructe:
Iarnă
Interval de recoltare: 
10 Octombrie - 5 Noiembrie
Utilizare: 

Un soi premium, excelent atât consumat proaspăt, cât şi pentru plăcinte sau alte deserturi.

Nu necesită polenizatori.