Eşti aici

Jasmina

Acest trandafir este, pur şi simplu, un extaz roz-violet!

Tufa este deodată viguroasă şi elegantă, atingând înălţimea de 2m, cu mare capacitate de acoperire, putând fi folosită pentru decorarea zidurilor, acoperirea pergolelor, crearea de obeliscuri sau garduri florifere.

Frunzele sunt verde închis, mediu de lucioase. Însă, ce-ţi taie respiraţia, sunt florile, de o delicateţe indescriptibilă! Apar din mănunchiuri de boboci rotunzi care, atunci când se deschid, scot la iveală flori de 5-6cm, cu o simetrie impecabilă şi o alură de modă veche. Înflorirea este abundentă şi durează din mai până la sfârşitul lui septembrie.

Pentru a forma un gard de flori, plantați butași de Jasmina la distanțe de 40-50 cm și conduceți ramurile pe un gard sau pe 3 sârme susținute la capăt de spalieri.

Plantele sunt obţinute prin altoire şi prezintă o rezistenţă foarte bună la ger, boli şi dăunători.
Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Jasmina (Rădăcini libere)

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-409
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
5cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
200cm
Diametru: 
100cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent