Eşti aici

Magnolia

Varietăți de magnolii cu frunze căzătoare, cu rezistență mare la ger și înfloriri spectaculoase. Tind să formeze coroane globuloase, cu înălțime (și diametru) de până la 4 metri. Datorită comportamentului regulat de creștere se pretează și pentru grădinile mai mici.

Se dezvoltă deosebit de bine în soluri profunde, necalcaroase, afânate, cu drenaj bun. Trebuie plantate în locuri însorite, ferite de curenți. 

Florile sunt mari, formate din 6-8 petale și emană un parfum splendid.

Această varietate de magnolii poate fi cultivată, până la o vârstă, și în ghivece, fapt care oferă posibilitatea de a aduce ghiveciul în interior în ianuarie-martie, pentru a grăbi înflorirea și a vă bucura de splendoarea florilor și de parfumul acestora în propriul cămin. Dacă ghiveciul este adus în casă în februarie-martie, în 2-3 săptămâni planta va înflori. 

În curte, înflorirea se produce în aprilie-mai. Dacă este bine îngrijită (în special să fie fertilizată), magnolia mai poate sta în ghiveci câțiva ani. Dacă se dorește transplantarea în grădină, planta nu va suferi, mai ales dacă operațiunea de transplantare se face fără a deranja prea mult rădăcinile. Important: la transplantare rădăcinile nu trebuie să fie nici mai îngropate, nici mai la suprafață decât erau în ghiveci.

Vezi opțiunile de cumpărare

Opțiuni de cumpărare

Magnolia (Ghiveci, 7 ani)

Varietate cu flori mari, roz, cu petale intens parfumate. Plantele au vârsta de 7 ani, 130-1450 cm, se livrează în ghivece și sunt pline de boboci florali, gata de înflorire. ​

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Magnolia (Ghiveci, 7 ani)

Varietate cu flori mari, roz-purpurii, cu petale intens parfumate. Plantele au vârsta de 7 ani, 130-150 cm, se livrează în ghivece și sunt pline de boboci florali, gata de înflorire. ​

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-560