Eşti aici

Liliac „Michel Buchner”

Liliac nobil

Liliacul este una dintre splendorile primăverii, o cascadă de culoare și parfum. Liliacul nobil, obținut prin altoire, se distinge prin florile bătute sau culorile deosebite. Vedeți mai jos varietățile pe care vi le oferim.

Vezi opțiunile de cumpărare

Opțiuni de cumpărare

Liliac nobil (Ghiveci, 3 ani)

Varietate cu flori superbe, albe, bătute, parfumate. Soiul este puțin pretențios, iar dacă este cultivat în plin soare, în soluri bune, cu umiditate convenabilă, poate da rezultate deosebite, oferind înfloriri spectaculoase. Poate atinge o înălțime de 3 metri. Planta se livrează în ghiveci, transplantarea făcându-se fără niciun risc.

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Liliac nobil (Ghiveci, 3 ani)

Un soi vechi de liliac nobil, obținut prin altoire, cu flori bătute, roz-mov, intens parfumate. Este puțin pretențios, tolerând foarte bine o largă varietate de soluri și descurcându-se bine atât în condiții de umiditate, cât și de uscăciune. Oferă o înflorire maximă dacă este plantat în plin soare. Atinge o înălțime maximă de 3 metri și poate trăi și peste 30 ani. Planta se livrează în ghiveci, transplantarea făcându-se fără niciun risc.

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-563