Eşti aici

Liliac nobil, altoit

Liliac nobil

Liliacul este una dintre splendorile primăverii, o cascadă de culoare și parfum. Liliacul nobil, obținut prin altoire, se distinge prin florile bătute sau culorile deosebite. Vedeți mai jos varietățile pe care vi le oferim.

Vezi opțiunile de cumpărare

Opțiuni de cumpărare

Liliac Michel Buchner

Liliac „Ludwig Spaeth”

Un soi de liliac nobil obținut prin altoire, cu flori bătute, roz-mov, intens parfumate. Este puțin pretențios, tolerând foarte bine o largă varietate de soluri și descurcându-se bine atât în condiții de umiditate, cât și de uscăciune. Oferă, însă, o înflorire maximă primăvara dacă este plantat în plin soare, pe un sol fertil și dacă, în vara precedentă, nu a suferit de secetă. Atinge o înălțime maximă de 3 metri și poate trăi și peste 30 ani. Planta are o înălțime de 60-80 cm și se livrează în ghiveci transplantarea făcându-se fără niciun risc.

68,00

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Liliac „Ellen Willmott”

Liliac „Ellen Willmott”

Varietate cu flori superbe, albe, bătute, intens parfumate. Soiul este puțin pretențios, iar dacă este cultivat în plin soare, în soluri bune, cu umiditate convenabilă, va oferi înfloriri spectaculoase. Poate atinge o înălțime de 3 metri, însă talia se poate controla din tăieri. Planta are o înățime de 60-80 cm, se livrează în ghiveci, transplantarea făcându-se fără niciun risc. Poate înflori chiar din primul an de la plantare, sigur din al doilea.

65,00

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-563